+PLIUSAI-MINUSAI- NISSEI DS-11A kraujospūdžio matuoklis

Šią vėjuotą Rugpjūčio dieną išbandome Japonijoje pagamintą aparatą - „Nissei“ DS-11A.

Nemeluosiu, šis kraujospūdžio matuoklis savo kokybe nustebina vos išėmus jį iš dėžutės. Mygtukai spaudžiasi lengvai, beveik be jokio garso. Detalės neturi jokio laisvumo, klibėjimo, o manžetė, nors ir minkšta, tačiau užsisega be didelių pastangų ir prilimpa labai gerai, ko negalėčiau pasakyti apie daugelio kitų gamintojų manžetes.
Nissei_DS_11A_ant_suoliuko

Didžiausi kraujospūdžio aparato pliusai:

Šis matuoklis, nors ir priklauso vidutinei kainos klasei, tikrai turi žymiai daugiau pliusų nei kai kurie brangesni kraujospūdžio matuokliai. Tačiau pačius stipriausius pliusus vis tiek išskirsiu:
  • Sąlyginai didelis funckijų kiekis - tai vidutinės klasės matuoklis , kuris įspėja apie sujudėjimą, artimiją, turi atmintį, kuria paprasta naudotis.
  • Kaip ir minėjau - surinkimo kokybė. Visos detalės tvirtos, jaučiasi aukštos kokybės plastikas, patogi manžetė.
  • Baterijos ir pakrovėjas - jau komplektacijoje, todėl vos gavus aparatą į parduotuvę eiti nereikės.NISSEI_DS_11A_pilnas_komplektas
  • Labai didelis pliusas, mano akimis, - manžetė. Ne kartą teko susidurti su prastos kokybės manžetėmis, kurios plyšta, sunkiai užsisega ar nenori "prilipti". Šiuo atveju nieko panašaus neteko matyti - manžetė užsidėjo greitai, o prilipo lengvai.
  • „Nissei“ aparatai nustebina savo dydžiu - visas kraujospūdžio matuoklio komplektas lengvai tilpo į medžiaginį maišelį, o tai man, dažnai keliaujančiam asmeniui, labai patiko.DS_11A_Maišelis

Šiek tiek apie minusus

Nemeluosiu, šį kartą minusus surasti buvo tikrai nelengva. Tačiau tam ir leidžiu dienas su šiais aparatais - tam, kad išsiaiškinčiau, kas jums gali nepatikti, tad bent porą minusų pavyko išsiaiškinti:

  • Ekrano dydis - palyginęs su praeitu matuokliu LD-521A aiškiai matau, kad ekranas ženkliai mažesnis. Tai gali sukelti nepatogumų senjorams ar vyresniems asmenims, kurie skundžiasi prastesniu regėjimu.
  • Tiesą pasakius, pasigedau teisingai uždėtos manžetės indikatoriaus, kurį siūlo kiti „Nissei“ aparatai.

Ar verta rinktis?

Mano asmeninės išvados - suprantu, kodėl šis kraujospūdžio aparatas turi 6 metus garantijos, net iš pirmo žvilgsnio nesunku suprasti, kad aparatas buvo preciziškai surinktas. Šį aparatą rekomenduočiau šeimai, kuri nori turėti aparatą namuose, verslininkui, kuris nori stebėti savo sveikatą net komandiruotėse ir kitiems, norintiems paprastumo ir ilgai tarnaujančio prietaiso.
Jei šis aparatas jus sudomino, jį įsigyti galite: https://aceso.lt/.../spaudimo.../products/nissei-ds-11a

 

ŠIĄ APŽVALGĄ RAŠĖ ACESO.LT RINKODAROS SPECIALISTAS (NE VAISTININKAS)


Palikti komentarą

Komentarai yra peržiūrimi prieš paskelbiant