+PLIUSAI-MINUSAI - LD521A kraujospūdžio matuoklio Apžvalga

Šiandien rubrikoje „Pliusai/Minusai“dieną praleidome su LD-521A kraujo spaudimo aparatu. Šis kraujospūdžio matuoklis - vienas naujausių modelių, kurį gamintojas išleido 2021 metais. Gamintojo „Little Doctor“ tikslas yra sukurti ir pateikti vartotojams patikimus ir paprastus prietaisus už prieinamą kainą. Kraujopsūdžio matuoklis LD-521A yra puikus gamintojo strategijos pavyzdys - tai kompaktiškas ir kliniškai patvirtintas prietaisas, turintis bazines funkcijas (matavimų atmintį, aritmijos indikatorių), gerą komplektaciją už puikią kainą. 

Kodėl šį matuoklį verta rinktis?

Šis įrenginys iš karto nustebina savo lengvumu, be baterijų nesijaučia daug svorio. Vien iš to galime suprasti, kad jis ganėtinai paprastas. Tai pirmas dalykas, kurį pastebėjome vos tik išpakavę šį matuoklį. Leisdami dieną su šiuo kraujospūdžio matuokliu bei jį išbandę atradome ir daugiau šio įrenginio pliusų:

  • Pirmas didelis pliusas - matuoklio dydis. Jis mažas ir kompaktiškas. Puikiai telpa rankoje ir neužima daug vietos.Jį galima pasiimti su savimi net ir išeinant iš namų. Jis lengvai tilps rankinuke ar kuprinėje. 
    Kraujospūdžio matuoklis LD521A miške
  • Atidarę įpakavimą randame medžiaginį maišelį, kuriame puikiai telpa kraujospūdžio matuoklis, manžetė ir adapteris į elektros lizdą. Manžetė yra universali padidinta, tinkanti 22-42 cm apimties žastui. Biudžetinio lygio prietaisai dažniausiai komplektuojami su mažesne manžete, tad likome maloniai nustebinti. Adapteris prijungimui į el. tinklą taip pat nepaliko mus abejingais. Keista, bet jo kištukas yra USB tipo, tad galėsite preitaisą naudoti ne tik nuo standartinio 220V el. tinklo (rozetės), bet ir nuo kompiuterio, telefono ar kitokio prietaiso, turinčio USB maitinimo lizdą. Jei pamesite adapterį puikiai tiks Jūsų išmanaus telefono pakrovėjas! Gamintojo sprendimas į kraujospūdžio matuoklį įmontuoti USB maitinimo lizdą ištikrųjų maloniai nustebino, tokio sprendimo niekada neesame matę.Little Doctor maišelis
  • LD-521 Kraujospūdžio aparatas taip pat turi ir vieną brangesnių matuoklių funkciją - atmintį. Tačiau neišsigąskite - ji valdoma vieno mygtuko paspaudimu. Dažnai iš jūsų girdime, kad jums nereikia daug sudėtingų funkcijų, tad galime patikinti, kad su šiuo aparatu nereikės ieškoti, ką daro kuris mygtukas. 
    LD_521_aparatas_ant_suoliuko

Aparato neigiama pusė.

Na, o dabar galime šiek tiek apžvelgti ir minusus:

- Sudėtingiau suprantamos ikonėlės. Vos tik įsijungiame aparatą, pamatėme ženkluką MA, kvadratukus, tačiau šiek tiek pastudijavus instrukcijas viskas pasidarė aišku.  

- Mūsų manymu, svarbus paminėti minusas - garantinis laikotarpis 3 metai, kas kai kuriems klientams gali būti nepriimtina.

Vis dėlto, ar šis aparatas tiktų jums?

Reziumė: Po praleistos dienos su šiuo aparatu nuomonė susidarė gan lengvai. Jame nėra daug funkcijų, jis nerodo, ar teisingai uždėta manžetė, jo negalima prijungti prie kompiuteriaus, tačiau jis puikiai veikia - matuoja kraujo spaudimą ir įspėja apie ritmo sutrikimus(aritimiją), o kaina nesiekia 35 Eurų. Tai tikrai puikus pasirinkimas kainos ir kokybės atžvilgiu. Aparatas puikiai tiks norintiems sutaupyti, ieškantiems kuo paprastesnio bei patikimo kraujospūdžio matuoklio.

Jei šis aparatas jus sudomino, jį įsigyti galite: https://aceso.lt/col.../spaudimo-matuokliai/products/ld-521a


Palikti komentarą

Komentarai yra peržiūrimi prieš paskelbiant