Irigatoriai “Aquajet”

Su dantų priežiūra mes buvome supažindinti jau ankstyvoje vaikystėje ir tai tapo vienu svarbiausių mūsų dienos ritualų. Daugelis negali įsivaizduoti ryto ir vakaro be dantų šepetėlio, pastos ir tarpdančių siūlo, tačiau vis daugiau žmonių į savo rutiną įtraukia kruopštesnę burnos priežiūrą naudojant aukšto slėgio vandens srovę. Šiuo metu rinkoje galima sutikti daug įvairių vandens irigatorių gamintojų ir modelių, tačiau vieni pažangiausių yra gaminami „Little Doctor“ kompanijos.

LIttle Doctor, LD, Little Doctor logotipas
Aquajet, aquajet irigatoriai, burnos irigatoriai aquajet

„Little Doctor International (S) Pte. Ltd“ – tai 1986 – aisiais metais Singapūre įkurta kompanija, kurios gaminami sertifikuoti medicininiai aparatai yra parduodami visame pasaulyje [1]. Šios kompanijos gaminami burnos irigatoriai „Aquajet“ pasižymi daugiafunkciškumu bei galimybe rinktis iš mažesnių, kompaktiškų ir didesnių, galingesnių modelių. Būtent todėl „Aquajet“ irigatoriai yra puikus pasirinkimas norintiems efektyviai rūpintis savo burnos, dantų ir dantenų sveikata.

LD-A8 burnos irigatorius

Stacionarus LD-A8 modelis yra puikus pasirinkimas ieškantiems irigatoriaus, kuris patenkins visos šeimos poreikius. Galimybė reguliuoti vandens srovės stiprumą užtikrina komfortišką burnos priežiūrą net turintiems jautrius dantis ar dantenas, tad kiekvienas ras sau tinkamiausius nustatymus. Kontroliuojamas srovės stiprumas taip pat yra svarbus nešiojantiems kabes ar dantų protezus, kuriuos prižiūrėti reikia itin atsargiai ir kruopščiai [2], o komplekte esantys 5 antgaliai užtikrins saugią ir higienišką burnos priežiūrą. Irigatorius gali būti naudojamas ne tik tarpdančių valymui, bet ir dantenų masažavimui. Tokios procedūros skatina dantenų kraujotaką, taip palaikant visos burnos sveikatą [3]. Tai – vienas didžiausių irigatorių modelių, turintis 500ml talpos vandens rezervuarą, tad vandens papildyti nereikės net po ilgesnio aparato naudojimo. Šis dantų irigatorius itin mėgstamas mažų vaikų – galima pasirinkti ne tik klasikinį baltą modelį, bet ir žaismingą geltoną dizainą, tad mokymas mažylius rūpintis savo šypsena prilygs žaidimams. 

LD-A8, irigatorius aquajet, aquajet, burnos irigatorius, irigatorius

Svarbu atkreipti dėmesį, jog LD-A8 dantų irigatorius yra stacionarus – aparatas yra maitinamas elektros srove ir gali būti pritvirtintas prie sienos, tad šis modelis idealiausiai tiktų šeimų namams, kuriuose yra pakankamai vietos aparato laikymui.

LD-A3 burnos irigatorius

Kompaktiškas LD-A3 modelis puikiai tiks visiems, norintiems šypsena rūpintis bet kur. Lengvas, delne telpantis irigatorius turi Double Aqua Flow sistemą (DAF™), kuri leidžia procedūroms naudoti bet kokį vandens rezervuarą - tiek vidinę irigatoriaus talpą, tiek bet kokį išorinį indą. Šis dantų irigatorius lengvai kraunamas USB laidu, kurį kartu su adapteriu galima rasti komplekte, tad puikiai pravers kelionėje. Komplekte taip pat yra du antgaliai – standartinis ir turintis šepetėlį – todėl irigatorius užtikrina visapusišką burnos priežiūrą. Tai klasikiniu dizainu išsiskiriantis irigatorius, kuriam papildomą žavesį galima suteikti melsvu arba rožiniu vandens rezervuaru.

LD-A3, irigatorius aquajet, aquajet, burnos irigatorius, irigatorius

Kadangi šis burnos irigatorius yra skirtas lengvam ir patogiam rūpinimuisi dantimis, siekiant užtikrinti kompaktiškumą, aparatas pasižymi mažesniu parinkčių pasirinkimu nei LD-A8 modelis. LD-A3 geriausiai tiks aktyviems, daug keliaujantiems žmonėms, daug vietos vonios kambaryje neturintiems asmenims ar individualiam asmeniniui naudojimui.

„Little Doctor“ gamintojo „Aquajet“ irigatoriai išsiskiria savo itin patraukliu kokybės, dizaino ir kainos santykiu. Tai – puikus pasirinkimas vertinantiems savo ir savo artimųjų šypseną ir sveikatą. Sužinoti daugiau ir užsisakyti šiuos burnos irigatorius galite čia:

https://aceso.lt/collections/irigatoriai/products/irigatorius-ld-a8

https://aceso.lt/collections/irigatoriai/products/irigatorius-ld-a3

Šaltiniai:

[1] https://littledoctor.sg/about/aboutus/

[2] Jordan Lee, Kabių ir kitų ortodontinių aparatų priežiūra, 1997

[3] Lietuvos Respublikos odontologų rūmai


Palikti komentarą

Komentarai yra peržiūrimi prieš paskelbiant